Geen producten op je lijstje.

Selecteer een pagina

Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

“Jaarlijks lopen circa 160.000 mensen een niet aangeboren hersenletsel (NAH) op.
De ondersteuning van mensen met een NAH vraagt speciale kennis en vaardigheden.
Niveo biedt hiervoor e-learning modules aan voor professionals die werken met personen
met een hersenletsel.”

Experts als kennispartners

NAH Experts Axon leertrajecten en SWZ hebben in Niveo de samenwerkingspartner gevonden voor de ontwikkeling van hun e-learning over NAH.

Beide aanbieders hebben e-learning ontwikkeld speciaal voor professionals om een beter inzicht te krijgen in het eigen aandeel, de benadering en communicatie met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Diagnostische toets

Professioneel begeleiden van mensen met NAH

Je werkt met mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Toch zou je graag eens willen weten of je kennis voldoende is om je werk goed te kunnen doen. Met deze diagnostische toets van AXON leertrajecten kun je je kennis toetsen op het gebied van hersenletsel.

Klik hier voor meer informatie over deze Diagnostische toets.

Professioneel begeleiden van mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel

Begeleiden van mensen met niet-aangeboren hersenletsel vraagt specifieke kennis. Vaak is er sprake van gevolgproblemen door het hersenletsel op emotioneel, cognitief, gedragsmatig en sociaal gebied. Voor iedere persoon met hersenletsel is die gevolgproblematiek weer anders. Dat betekent dat de begeleiding van deze cliënten maatwerk moet zijn.

Voor meer informatie over deze cursus, klik hier.

Hersenletsel en dan?

De e-learning basiscursus ‘Hersenletsel… en dan?’ is bedoeld voor iedereen die omgaat of werkt met personen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Door deze e-learning leer je over de achtergrond en oorzaken van een hersenletsel en het omgaan met personen met een hersenletsel.

Klik hier voor meer informatie over de cursus Hersenletsel en dan?

Hersenletsel: gedrag en communicatie

Deze praktijkcursus is bedoeld voor professionals die in de werksituatie te maken hebben of gaan krijgen met ondersteuning van cliënten met NAH waarbij sprake is van moeilijk verstaanbaar gedrag. Basiskennis over oorzaken, gevolgen van NAH en de omgang hiermee wordt verondersteld. Deze basiskennis kan je opdoen door de (e-learning) basiscursus ‘Hersenletsel…en dan?’ te doen.

Voor meer informatie over deze cursus, klik hier.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Niveo © 2018