Geen producten op je lijstje.

Selecteer een pagina

Hoe speel ik het af?

1. Eigen leeromgeving

Heeft u een eigen leeromgeving? Dan kunt u het materiaal in LTI afnemen. Hiermee kunt u de e-learning rechtstreeks in uw eigen vertrouwde portaal plaatsen, wel zo prettig voor u en uw medewerkers.

LTI
Wij maken voor uw leeromgeving een LTI consumer aan en leveren de LTI links uit per cursus. Wij hebben ervaring met bijna alle leeromgevingen die in Nederland in gebruik zijn.

2. Magenta leeromgeving

Als u gebruik maakt van de leeromgeving van Magenta, dan is het afspelen helemaal makkelijk! Wij zorgen dat het materiaal beschikbaar wordt in uw e-learning applicatie.

U heeft dan toegang tot alle rapportages en statistieken zodat u goede analyses kunt maken voor de komende leerjaren. Geef het aan bij uw consultant, en zij zorgen voor de rest!

3. Geen leeromgeving

Geen probleem! We kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. Ons team kijkt graag samen met u naar de meest geschikte oplossing.

Persoonlijke accounts
Mochten de namen van de deelnemers reeds bekend zijn, dan kunt u de gegevens op een veilige manier bij ons aanleveren door middel van een excel document. Ons team geeft u aan account voor ons portal waar u de gegevens kunt uploaden. U ontvangt van ons de persoonlijke accounts retour en zorgen voor een handleiding en een voorbeeldbrief voor uw medewerkers.

Cursusvouchers
Deelnemers niet bekend? Dan ontvangt u van ons vouchers die u kunt uitdelen aan de deelnemers. Zij kunnen zichzelf vervolgens zelf registreren en een account aanmaken. Daarna kunnen zij direct starten met de e-learning.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Niveo © 2018