Applicatie landschap

ELO

 

 

 

 

Elektronische Leer Omgeving   Digitale Toetsenbank    
Ontwikkeling, beheer en distributie van E-learning, inclusief Scorm ondersteuning.E-learning afspelen,  bouwen, beheren, monitoren, scorm mogelijkheden, rapportages. Toetsenbank voor E-learning vragen en opdrachten voor gebruik bij toetsen.De toetsen kunnen, op basis van zoekcriteria, dynamisch samengesteld worden uit de database, bestaande uit meer dan 20.000 toets vragen omtrent zorgtaken.
 

 

LMS

Leer Managent Systeem   Digitale Toetskaart   360° Scan
Voor de registratie en bewaking van competenties en vaardigheden. De complete ondersteuning voor blijvende vakbekwaamheid van uw medewerkers. Het LMS wordt in sommige branches ookVakbekwaamheidsmanagement Systeem (VMS) genoemd.Vakbekwaamheid in beeld, registratie van gerealiseerde leeractiviteiten, competentieprofielen, rapportages. Snel aftekenen van bekwaamheden.Met name geschikt voor het aftekenen van VRV vaardigheden, voorzien van protocollen. 360° competentie scan voor (zelf) reflectie binnen organisaties, inclusief app.Kan ingezet worden voor competentiescan van teams of individuen, leerstijlentest, leiderschapstest, etc.
 

 

OAS

Opleiding Administratie Systeem   E-catalogus Docent (Evaluatie App)
Zeer uitgebreide ondersteuning voor de gehele administratie rondom het verzorgen van opleidingen.Aanbod van leeractiviteiten, beheer inschrijvingen, planning van deelnemers tot docenten en vergaderzalen, takenbeheer en communicatiemomenten naar deelnemers. Voor het (individueel) aanbieden van les- en oefenstof, opleidingen, E-learning, etc.Online etalage met uitgebreide opleidings-informatie, mogelijkheden tot registratie door deelnemers, zowel voor interne als externe opleidings-activiteiten. Met de Evaluatie App weet u zeker dat elke docent, instructeur, etc. op het juiste moment over alle actuele informatie beschikt om zijn/haar taken uit te voeren, waaronder:

  • Geplande lessen/oefeningen
  • Lesbrieven
  • Presentielijsten
  • (Competentie)resultaten
 

 

Portfolio

Digitaal portfolio met eigen en team resultaten, accreditaties, (ontwikkel) afspraken etc.Overzicht van de behaalde resultaten, voortgang, basisgegevens, opleidingen, etc.
 

 

HRM

 

SPP

Human Resource Managementsysteem   Strategische PersoneelsPlanning
Voor een volledig zelfstandige personeelsregistratie, maar ook als sectorspecifieke uitbreiding op uw standaard HRM oplossing. Tools voor het stimuleren van personeelsverloop en toekomstige onder en overbezetting.GAP analyse, simulatie oplossingen.

 

Dit is slechts een greep uit ons totale aanbod.